menu
Szef kuchni poleca
| 1. | Krem z zielonych szparagów z prażonymi płatkami migdałowymi |
25 zł |
| 2. | Polędwiczka wieprzowa w sosie miodowo - musztardowym z młodymi ziemniakami i zielonymi szparagami |
49 zł |
| 3. | Krewetki pieczone w oliwie z czosnkiem, papryczką chili, limonką, cytryną i ziołami, podawane z pitą |
50 zł |
| 4. | Czarne pappardelle z krewetkami w sosie maślanym w białym winie |
42 zł |
| 5. | Sałatka z krewetkami w maśle czosnkowym (mix sałat, awokado, pomidor, ogórek, papryka, sos vinegrette, sos słodko-pikantny) |
35 zł |
| 6. | Kalmary smażone 10 sztuk z sosem czosnkowym i słodko-pikantnym |
35 zł |
| Na gorące dni polecamy ORZEŹWIAJĄCĄ LEMONIADĘ |
12 zł |

